Hej alla!

Ni är allt fler som hittar till bloggen, vilket jag tycker är fantastiskt roligt!! 😀
Igår hade bloggen rekord med hela 1001 visningar, och jag blir både lycklig i mitt hjärta och samtidigt lite prestationsångest-fylld, hahaha. Men jag kommer ständigt att sträva efter att lägga upp nya, spännande recept och berättelser så att ni ska bli nöjda!

Om ni har några synpunkter så tveka inte att höra av er till mig antingen genom en kommentar eller via mail på varldensgodaste@gmail.com. Likaså om ni har något önskemål om recept ni vill att jag ska provbaka eller lägga upp här på bloggen. Jag är ständigt på jakt och öppen för nya utmaningar!

Missa inte morgondagens inlägg om tårtan jag bakade till min mans födelsedag. En ljuvlig dröm med choklad och citron… muuuuuums….. 🙂

Vi ses och hörs!

Hjärtliga hälsningar

Sabina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s